laminaat verwijderen

Wilt u laminaat verwijderen omdat u gaat verhuizen? Wanneer uw huidige laminaatvloer nog goed is, kan het een slimme oplossing zijn om deze mee te verhuizen. U kunt namelijk in veel gevallen, door het netjes verwijderen van laminaat uit uw oude woning, de vloer opnieuw laten leggen in uw nieuwe woning. Ook wanneer u gaat verhuizen en de nieuwe bewoners uw vloer niet willen overnemen, omdat deze bijvoorbeeld versleten is of niet hun smaak is, dient u laminaat te verwijderen. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat u uw huidige laminaatvloer wilt vervangen zonder dat u gaat verhuizen. Bent u uitgekeken op uw huidige laminaatvloer of is deze dusdanig beschadigd waardoor het laminaat vervangen moet worden? Bel of e-mail voor laminaat verwijderen naar de Sloopmeester, wij helpen u graag bij deze klus.

Laminaat laten verwijderen

Moet u uw oude woning leeg opleveren of wilt u uw laminaatvloer hergebruiken in een andere ruimte of woning? Bent u toe aan een nieuwe vloer of is uw huidige laminaatvloer beschadigd en is deze aan vervanging toe? Stuur dan enkele foto’s van uw vloer naar Info@sloopmeester.nl en benoem daarbij om hoeveel vierkante meter het gaat. Laat ons ook weten of u uw laminaatvloer opnieuw wilt hergebruiken of dat u deze wilt laten afvoeren. Wij brengen vervolgens spoedig en vrijblijvend een offerte uit voor het laten verwijderen van laminaat.

sloopwerk offerte aanvragen

Verwijderen van laminaat zelf doen of klus uitbesteden

Verwijderen van laminaat is niet heel erg moeilijk. Echter dient u wel rekening te houden met bijkomende werkzaamheden. In eerste instantie lijkt het dus simpeler dan het is, want u moet naast het verwijderen ook zorgen voor het afvoeren van de vloer. Wilt u de laminaatvloer verwijderen en hergebruiken? Dan heeft u een droge opslagruimte nodig voor de planken en vervoer om de laminaatvloer daar te krijgen. Ook vraagt u in de meeste gevallen toch om hulp bij vrienden of familie omdat het in uw eentje een behoorlijk gesleep is. Als u alle kosten en moeite voor het zelf verwijderen van laminaat optelt, weegt dit dan op tegen de keus om het laminaat te laten verwijderen door een gerenommeerd bedrijf die deze klus in no time voor u regelt?

Laminaat verwijderen kosten

De kosten voor het laminaat verwijderen is afhankelijk van een aantal factoren. Denk hierbij aan de soort vloer en het aantal vierkante meters die verwijderd moeten worden. Daarnaast is ook de bestemming van uw oude laminaat belangrijk. Gaat u het hergebruiken of wilt u het laten afvoeren naar de stort? Bij hergebruik dient de laminaatvloer natuurlijk niet beschadigd te worden bij het verwijderen. Gaat u over tot het leggen van een ander soort vloer en moet niet alleen het laminaat verwijderd worden maar ook de zandcement dekvloer eronder? Dit kan bijvoorbeeld nodig zijn wanneer u vloerverwarming laat aanleggen. Laat ons per e-mail weten wat u precies van plan bent met uw oude laminaatvloer. Wij zullen spoedig reageren met een voordelige offerte met daarin de kosten voor het laminaat verwijderen en eventuele bijkomstige werkzaamheden. Ook wanneer u een parketvloer heeft of een houten vloer wilt laten verwijderen kunt u bij ons een offerte opvragen.

sloopwerk offerte aanvragen

Snel en netjes verwijderen van laminaat

Een verbouwing is altijd stressvol, zelfs het eenvoudig vervangen van laminaat heeft impact op uw huishouden. U kunt toch een poosje even niet uw vloer gebruiken of uw woning betreden. Daarom is bij het vervangen van een vloer meestal enige haast aanwezig. Haastige spoed is helaas echter zelden goed, maar wanneer dit samen gaat met veel precisie en een nette manier van werken, hoeft snel niet verkeerd te zijn. De professionals van de Sloopmeester weten wat ze doen. Wij werken snel maar ook absoluut netjes. U zult uw woning of een bepaald gedeelte tijdelijk niet kunnen betreden maar wij proberen deze tijd werkelijk zo kort mogelijk te houden door een goede planning door te geven. Wat wij beloven komen we na. Dit betekent dus dat u met een gerust hart ook de rest van de verbouwing of het leggen van de nieuwe vloer kunt plannen.

Laminaatvloer verwijderen door de Sloopmeester

Wilt u meer weten over onze werkwijze, de koste van het verwijderen van laminaat of wanneer wij tijd hebben om u te komen helpen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij slopen overigens niet alleen laminaatvloeren, parketvloeren en houten vloeren, maar u bent ook aan het juiste adres voor het verwijderen van een tegelvloer, plavuizen of een zandcement vloer.

De sloopmeester - logo