plavuizen verwijderen

Plavuizen laten verwijderen is slim wanneer u graag spoedig een andere vloer wilt plaatsen. Vraag voor deze klus wel om hulp bij een professioneel bedrijf. Onder de plavuizen kunnen namelijk leidingen lopen. Ook wanneer er een vloerverwarming aanwezig is, is het zeer verstandig om de plavuizen voorzichtig te laten verwijderen zodat er geen onnodige schade aangericht wordt. De Sloopmeester staat u graag bij met deze klus. Wij hebben een speciale machine waarmee we eenvoudig, voorzichtig en snel een plavuizen vloer verwijderen.

Plavuizen slopen door een professioneel sloopbedrijf

Natuurlijk kost het plavuizen slopen meer geld wanneer u dit uitbesteed aan een professioneel sloopbedrijf. Echter verdienen deze kosten zich al snel terug wanneer wij deze klus voor u klaren. De Sloopmeester werkt namelijk uiterst netjes waardoor u zeer spoedig kunt beginnen met het leggen van uw nieuwe vloer. Daarbij weet u zeker dat u geen extra kosten hoeft te maken voor het herstellen van een ondervloer of beschadigde leidingen. Ook tijd is geld, wij kunnen u spoedig komen helpen en weten precies hoe lang we bezig zijn om de klus te klaren. Hierdoor kunt u andere bouwgerelateerde werkzaamheden gewoon door plannen en hoeft u niet bang te zijn dat u vertraging oploopt.

sloopwerk offerte aanvragen

Verwijderen van een plavuizen vloer

Wij begrijpen als geen ander dat bouwwerkzaamheden aan uw woning stress opleveren. Voor de meeste mensen is het niet kunnen gebruiken van een bepaalde ruimte, een gedeelte van het huis of de gehele woning erg lastig. De dagelijkse gang van zaken wordt hierdoor ernstig belemmerd. Het plaatsen van een nieuwe vloer is meestal de laatste stap in zo’n proces waar u vermoedelijk al veel energie in gestoken heeft. Daarom is het noodzaak dat uw nieuwe vloer zo spoedig mogelijk gelegd wordt zodat het normale leven weer opgepakt kan worden. Wij helpen u spoedig! Wanneer u akkoord geeft op een offerte kunnen wij direct aangeven wanneer we kunnen starten met de plavuizen vloer slopen.  Ook weet u vervolgens precies hoelang wij hiermee bezig zijn en kunt u alvast een afspraak maken voor het leggen van de nieuwe vloer.

Plavuizen laten verwijderen kosten per m2

Wanneer u wilt weten wat het kost per m2 om plavuizen te laten verwijderen door de Sloopmeester, dan ontvangen wij graag van u een e-mail. In deze e-mail geeft u aan om hoeveel vierkante meter het gaat en waar de plavuizen zich bevinden in uw woning. Verder ontvangen we ook graag nog enkele foto’s van uw oude vloer. Met deze gegevens kunnen wij u direct een prijsindicatie geven.

Plavuizen verwijderen uit woning

Plavuizen verwijderen uit een woning is een precies werkje. Het is namelijk niet de bedoeling dat de onderliggende dekvloer beschadigd, ook wilt u graag de eventuele waterleiding, gasleiding en vloerverwarming heel houden. Wilt u de plavuizen vloer verwijderen om vervolgens vloerverwarming te leggen voordat de nieuwe vloer geplaatst wordt? Dan dient in de meeste gevallen ook de zandcement dekvloer verwijderd te worden. Ook hiermee kunnen wij u helpen.

sloopwerk offerte aanvragen

Geen plavuizen maar een andere oude vloer verwijderen?

Heeft u geen plavuizen maar tegels of laminaat? Ook dan kunt u de Sloopmeester om hulp vragen bij het verwijderen van de vloer. Elke soort vloer vraagt wel om een andere werkwijze en daaraan gebonden dus ook een ander kostenplaatje. Uiteraard kunt u, nog voordat u gebruik maakt van onze diensten, eerst vrijblijvend een offerte opvragen voor het verwijderen van een oude vloer.

Plavuizen verwijderen uit vloeren

Wanneer u wilt besparen op bouwkosten dan is het verwijderen van een vloer het eerste waar u aan denkt. U geeft uw geld natuurlijk ook liever uit aan het opbouwen van de woning in plaats van het afbreken. Toch is het in de meeste gevallen helemaal niet zo gek om deze klus door een sloopbedrijf zoals de Sloopmeester te laten uitvoeren. Het verwijderen van een vloer doet u niet alleen, hiervoor is de klus te zwaar. Maar wie kan u vragen om u met dergelijke werkzaamheden te helpen en heeft u het juiste gereedschap om de klus te klaren? Vermoedelijk moet u gereedschap gaan lenen of misschien wel gaan huren en helpen de mensen die u gevraagd heeft niet geheel kosteloos mee. Wanneer je dergelijke uitgaven bij elkaar optelt is het soms zelfs goedkoper om een professioneel sloopbedrijf de plavuizen te laten verwijderen uit de vloer. Wij werken snel en netjes zodat u spoedig verder kunt met de volgende leukere klus.

De sloopmeester - logo