plavuizen verwijderen

Plavuizen verwijderen

Plavuizen laten verwijderen is slim wanneer u graag spoedig een andere vloer wilt plaatsen. Vraag voor deze klus wel om hulp bij een professioneel bedrijf. Onder de plavuizen kunnen namelijk leidingen lopen. Ook wanneer er een vloerverwarming aanwezig is, is het zeer verstandig om de plavuizen voorzichtig te laten verwijderen zodat er geen onnodige schade aangericht wordt. De Sloopmeester staat u graag bij met deze klus. Wij hebben een speciale machine waarmee we eenvoudig, voorzichtig en snel een plavuizen vloer verwijderen.

Plavuizen slopen door een professioneel sloopbedrijf

Natuurlijk kost het plavuizen slopen meer geld wanneer u dit uitbesteed aan een professioneel sloopbedrijf. Echter verdienen deze kosten zich al snel terug wanneer wij deze klus voor u klaren. De Sloopmeester werkt namelijk uiterst netjes waardoor u zeer spoedig kunt beginnen met het leggen van uw nieuwe vloer. Daarbij weet u zeker dat u geen extra kosten hoeft te maken voor het herstellen van een ondervloer of beschadigde leidingen. Ook tijd is geld, wij kunnen u spoedig komen helpen en weten precies hoe lang we bezig zijn om de klus te klaren. Hierdoor kunt u andere bouwgerelateerde werkzaamheden gewoon door plannen en hoeft u niet bang te zijn dat u vertraging oploopt.

sloopwerk offerte aanvragen

Verwijderen van een plavuizen vloer

Wij begrijpen als geen ander dat bouwwerkzaamheden aan uw woning stress opleveren. Voor de meeste mensen is het niet kunnen gebruiken van een bepaalde ruimte, een gedeelte van het huis of de gehele woning erg lastig. De dagelijkse gang van zaken wordt hierdoor ernstig belemmerd. Het plaatsen van een nieuwe vloer is meestal de laatste stap in zo’n proces waar u vermoedelijk al veel energie in gestoken heeft. Daarom is het noodzaak dat uw nieuwe vloer zo spoedig mogelijk gelegd wordt zodat het normale leven weer opgepakt kan worden. Wij helpen u spoedig! Wanneer u akkoord geeft op een offerte kunnen wij direct aangeven wanneer we kunnen starten met de plavuizen vloer slopen.  Ook weet u vervolgens precies hoelang wij hiermee bezig zijn en kunt u alvast een afspraak maken voor het leggen van de nieuwe vloer.

Plavuizen laten verwijderen kosten per m2

Wanneer u wilt weten wat het kost per m2 om plavuizen te laten verwijderen door de Sloopmeester, dan ontvangen wij graag van u een e-mail. In deze e-mail geeft u aan om hoeveel vierkante meter het gaat en waar de plavuizen zich bevinden in uw woning. Verder ontvangen we ook graag nog enkele foto’s van uw oude vloer. Met deze gegevens kunnen wij u direct een prijsindicatie geven.

Plavuizen verwijderen uit woning

Plavuizen verwijderen uit een woning is een precies werkje. Het is namelijk niet de bedoeling dat de onderliggende dekvloer beschadigd, ook wilt u graag de eventuele waterleiding, gasleiding en vloerverwarming heel houden. Wilt u de plavuizen vloer verwijderen om vervolgens vloerverwarming te leggen voordat de nieuwe vloer geplaatst wordt? Dan dient in de meeste gevallen ook de zandcement dekvloer verwijderd te worden. Ook hiermee kunnen wij u helpen.

sloopwerk offerte aanvragen

Geen plavuizen maar een andere oude vloer verwijderen?

Heeft u geen plavuizen maar tegels of laminaat? Ook dan kunt u de Sloopmeester om hulp vragen bij het verwijderen van de vloer. Elke soort vloer vraagt wel om een andere werkwijze en daaraan gebonden dus ook een ander kostenplaatje. Uiteraard kunt u, nog voordat u gebruik maakt van onze diensten, eerst vrijblijvend een offerte opvragen voor het verwijderen van een oude vloer.

Plavuizen verwijderen uit vloeren

Wanneer u wilt besparen op bouwkosten dan is het verwijderen van een vloer het eerste waar u aan denkt. U geeft uw geld natuurlijk ook liever uit aan het opbouwen van de woning in plaats van het afbreken. Toch is het in de meeste gevallen helemaal niet zo gek om deze klus door een sloopbedrijf zoals de Sloopmeester te laten uitvoeren. Het verwijderen van een vloer doet u niet alleen, hiervoor is de klus te zwaar. Maar wie kan u vragen om u met dergelijke werkzaamheden te helpen en heeft u het juiste gereedschap om de klus te klaren? Vermoedelijk moet u gereedschap gaan lenen of misschien wel gaan huren en helpen de mensen die u gevraagd heeft niet geheel kosteloos mee. Wanneer je dergelijke uitgaven bij elkaar optelt is het soms zelfs goedkoper om een professioneel sloopbedrijf de plavuizen te laten verwijderen uit de vloer. Wij werken snel en netjes zodat u spoedig verder kunt met de volgende leukere klus.

De sloopmeester - logo








    tegels verwijderen

    Tegels verwijderen

    Wilt u oude tegels verwijderen van muur of vloer? Dan is daar enige voorzichtigheid bij nodig. Het kan namelijk zijn dat vlak onder de tegels bijvoorbeeld leidingen of stroomdraden liggen. Ook wilt u waarschijnlijk de ondervloer zo min mogelijk beschadigen omdat hier een nieuwe vloer op gelegd dient te worden. Laat daarom oude tegels verwijderen door de professionals van de Sloopmeester. Onze vakmensen weten wat ze doen en zullen de tegels van de muur of vloer verwijderen zonder onnodig veel troep en schade aan te richten zodat u spoedig kunt beginnen met het leggen van uw nieuwe vloer. We gebruiken voor het verwijderen van tegels namelijk speciaal ontwikkelde apparaten waarmee we snel, veilig en netjes kunnen werken.

    Oude tegels verwijderen, zelf doen of laten doen door de Sloopmeester?

    Het is dus niet aan te raden om oude tegels op vloer, muur of badkamer zelf te verwijderen. Naast het feit dat dit voorzichtig dient te gebeuren is het ook nog eens een zware klus wanneer u niet het juiste gereedschap heeft. Uiteraard begrijpen wij dat ook uw budget voor uw verbouwing een rol speelt bij het al dan niet uitbesteden van een klus. Wilt u weten wat de kosten zijn om oude tegels te laten verwijderen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

    sloopwerk offerte aanvragen

    Kosten oude tegels verwijderen

    Wanneer u graag wilt weten wat het kost om door de Sloopmeester tegels te laten verwijderen van uw vloer, de keukenmuur of bijvoorbeeld de badkamer? Maak dan enkele foto’s van het tegeloppervlak en meet daarbij op om hoeveel vierkante meters het gaat. Stuur een e-mail naar info@desloopmeester.nl, voeg de foto’s toe en wij reageren spoedig op uw offerteaanvraag. In de meeste gevallen kunnen we aan de hand van u gegevens direct een goede prijsindicatie geven.

    Wandtegels, badkamertegels of tegels van muur verwijderen

    Vloertegels kunnen wij verwijderen met een speciale machine die over de oude tegels heen rijdt en ze zo verwijderd. U begrijpt dat dit bij het verwijderen van badkamertegels, wandtegels of tegels op een muur niet kan. Hiervoor gebruiken we een handmachine. Wij begrijpen heel goed dat u uw geld liever uitgeeft aan het opbouwen van uw woning dan aan sloopwerk. Toch zal het opbouwen minder geld en tijd kosten wanneer u het sloopwerk uitbesteed aan een professioneel bedrijf zoals de Sloopmeester. U hoeft niet lang te wachten op ons, we werken daarnaast zeer netjes en secuur waardoor er geen onnodige herstelwerkzaamheden en dus kosten bijkomen.

    Gelijmde tegels verwijderen of tegels in cement verwijderen

    sloopwerk offerte aanvragen

    De manier waarop uw oude tegels gelegd zijn heeft grote invloed op de sloopwerkzaamheden. Soms zijn de tegels zo oud dat deze vrij eenvoudig los te maken zijn. Wanneer de tegelzetter wat beter werk geleverd heeft door de tegels te verlijmen of in het cement te leggen, dan is het uitbreken van tegels ook een stuk lastiger. Om gelijmde of in cement gestorte tegels te verwijderen is professioneel gereedschap nodig, schakel voor deze klus altijd een professioneel bedrijf in om achteraf geen onnodige braakschade te moeten herstellen. Het liefst wilt u de tegels natuurlijk verwijderen zonder breken, echter is dat enkel mogelijk wanneer de tegels geplaatst zijn tegen bijvoorbeeld een gipsplaat. Tegels die gezet zijn in cement of met lijm zijn geplaatst zijn onmogelijk te verwijderen zonder breken.

     

    Tegels verwijderen zonder beschadiging

    Vlak onder de badkamertegels liggen bijvoorbeeld de stroomleiding, de waterleiding en misschien wel een vloerverwarming. Ook achter de tegels op een keukenwand zit waarschijnlijk leidingwerk zoals waterleiding en wellicht gasleiding. Het onvoorzichtig losbreken van tegels kan dus een behoorlijke schade met zich meebrengen. Daarom is het goed om te weten waar deze leidingen zich bevinden op het moment dat de sloopwerkzaamheden starten. Misschien weet u niet precies waar de leidingen zich bevinden en kunt u dit ook niet meer achterhalen. Dan kunnen de vakmannen van de Sloopmeester zelf onderzoeken waar deze belangrijke leidingen zich bevinden voordat ze aan de slag gaan met het losbreken van tegels. U zit natuurlijk absoluut niet te wachten op een lekke waterleiding, een elektriciteitsstoring of een gaslek door een beschadigde gasleiding. Heeft u nog nooit eerder tegels verwijderd of twijfelt u waar de leidingen zich precies bevinden? Vraag dan de Sloopmeester om hulp, zo bent u absoluut verzekerd van net en veilig sloopwerk zonder grote en onnodige beschadigingen.

    Andere vloeren dan tegels verwijderen?

    Heeft u geen tegelvloer die u wilt verwijderen maar bijvoorbeeld een laminaatvloer, plavuizen of een zandcement dekvloer die gesloopt moet worden? Ook dan bent u bij de Sloopmeester aan het juiste adres.

    De sloopmeester - logo








      laminaat verwijderen

      Laminaat verwijderen

      Wilt u laminaat verwijderen omdat u gaat verhuizen? Wanneer uw huidige laminaatvloer nog goed is, kan het een slimme oplossing zijn om deze mee te verhuizen. U kunt namelijk in veel gevallen, door het netjes verwijderen van laminaat uit uw oude woning, de vloer opnieuw laten leggen in uw nieuwe woning. Ook wanneer u gaat verhuizen en de nieuwe bewoners uw vloer niet willen overnemen, omdat deze bijvoorbeeld versleten is of niet hun smaak is, dient u laminaat te verwijderen. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat u uw huidige laminaatvloer wilt vervangen zonder dat u gaat verhuizen. Bent u uitgekeken op uw huidige laminaatvloer of is deze dusdanig beschadigd waardoor het laminaat vervangen moet worden? Bel of e-mail voor laminaat verwijderen naar de Sloopmeester, wij helpen u graag bij deze klus.

      Laminaat laten verwijderen

      Moet u uw oude woning leeg opleveren of wilt u uw laminaatvloer hergebruiken in een andere ruimte of woning? Bent u toe aan een nieuwe vloer of is uw huidige laminaatvloer beschadigd en is deze aan vervanging toe? Stuur dan enkele foto’s van uw vloer naar Info@sloopmeester.nl en benoem daarbij om hoeveel vierkante meter het gaat. Laat ons ook weten of u uw laminaatvloer opnieuw wilt hergebruiken of dat u deze wilt laten afvoeren. Wij brengen vervolgens spoedig en vrijblijvend een offerte uit voor het laten verwijderen van laminaat.

      sloopwerk offerte aanvragen

      Verwijderen van laminaat zelf doen of klus uitbesteden

      Verwijderen van laminaat is niet heel erg moeilijk. Echter dient u wel rekening te houden met bijkomende werkzaamheden. In eerste instantie lijkt het dus simpeler dan het is, want u moet naast het verwijderen ook zorgen voor het afvoeren van de vloer. Wilt u de laminaatvloer verwijderen en hergebruiken? Dan heeft u een droge opslagruimte nodig voor de planken en vervoer om de laminaatvloer daar te krijgen. Ook vraagt u in de meeste gevallen toch om hulp bij vrienden of familie omdat het in uw eentje een behoorlijk gesleep is. Als u alle kosten en moeite voor het zelf verwijderen van laminaat optelt, weegt dit dan op tegen de keus om het laminaat te laten verwijderen door een gerenommeerd bedrijf die deze klus in no time voor u regelt?

      Laminaat verwijderen kosten

      De kosten voor het laminaat verwijderen is afhankelijk van een aantal factoren. Denk hierbij aan de soort vloer en het aantal vierkante meters die verwijderd moeten worden. Daarnaast is ook de bestemming van uw oude laminaat belangrijk. Gaat u het hergebruiken of wilt u het laten afvoeren naar de stort? Bij hergebruik dient de laminaatvloer natuurlijk niet beschadigd te worden bij het verwijderen. Gaat u over tot het leggen van een ander soort vloer en moet niet alleen het laminaat verwijderd worden maar ook de zandcement dekvloer eronder? Dit kan bijvoorbeeld nodig zijn wanneer u vloerverwarming laat aanleggen. Laat ons per e-mail weten wat u precies van plan bent met uw oude laminaatvloer. Wij zullen spoedig reageren met een voordelige offerte met daarin de kosten voor het laminaat verwijderen en eventuele bijkomstige werkzaamheden. Ook wanneer u een parketvloer heeft of een houten vloer wilt laten verwijderen kunt u bij ons een offerte opvragen.

      sloopwerk offerte aanvragen

      Snel en netjes verwijderen van laminaat

      Een verbouwing is altijd stressvol, zelfs het eenvoudig vervangen van laminaat heeft impact op uw huishouden. U kunt toch een poosje even niet uw vloer gebruiken of uw woning betreden. Daarom is bij het vervangen van een vloer meestal enige haast aanwezig. Haastige spoed is helaas echter zelden goed, maar wanneer dit samen gaat met veel precisie en een nette manier van werken, hoeft snel niet verkeerd te zijn. De professionals van de Sloopmeester weten wat ze doen. Wij werken snel maar ook absoluut netjes. U zult uw woning of een bepaald gedeelte tijdelijk niet kunnen betreden maar wij proberen deze tijd werkelijk zo kort mogelijk te houden door een goede planning door te geven. Wat wij beloven komen we na. Dit betekent dus dat u met een gerust hart ook de rest van de verbouwing of het leggen van de nieuwe vloer kunt plannen.

      Laminaatvloer verwijderen door de Sloopmeester

      Wilt u meer weten over onze werkwijze, de koste van het verwijderen van laminaat of wanneer wij tijd hebben om u te komen helpen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij slopen overigens niet alleen laminaatvloeren, parketvloeren en houten vloeren, maar u bent ook aan het juiste adres voor het verwijderen van een tegelvloer, plavuizen of een zandcement vloer.

      De sloopmeester - logo








        oude vloer verwijderen | de sloopmeester.nl

        Zandcementvloer verwijderen

        Wilt u een zandcementvloer laten verwijderen? Dan kunt u ons per e-mail enkele foto’s toesturen van uw oude vloer en daarbij aangeven om hoeveel vierkante meter het gaat. Het slopen van een bestaande zandcementvloer is namelijk een specialistische klus die netjes gebeuren moet. Zeer waarschijnlijk wilt u de vloer verwijderen omdat u een nieuwe vloer wilt laten leggen. Daarom is het noodzaak om de ondergrond zo min mogelijk te beschadigen zodat het leggen van de nieuwe vloer makkelijker is.

        Betonvloer versus cementvloer

        Wanneer mensen spreken over een cementvloer bedoelen ze daar ook wel betonvloeren mee. Ondanks de begrippen beton en cement vaak door elkaar gebruikt worden als het gaat om de afwerking van een vloer, is dit voor ons, professionele slopers, wel degelijk een verschil. Een betonvloer slopen gaat in werking namelijk heel anders dan een dunne dekvloer verwijderen. Er is ander gereedschap voor nodig. Het verwijderen van een betonvloer is vaak meer werk. Een zandcementvloer slopen daarentegen is een wat preciezer klusje omdat we de vloer die eronder ligt graag zoveel mogelijk intact willen houden.

        sloopwerk offerte aanvragen

        Een cementvloer slopen of een dunne dekvloer verwijderen

        Een zandcementvloer is een dekvloer. Dit betekent dat deze na het storten nog afgewerkt moet worden met een eindvloer. Wanneer de zandcementvloer verkeerd is gestort, aan vervanging toe is of te hoog is waardoor uw nieuwe vloer niet past, dan kiest u ervoor om de cementdekvloer te verwijderen en eventueel een nieuw laagje aan te brengen. Soms moet de gehele cementvloer verwijderd worden. In andere gevallen is het mogelijk om alleen het zandcement te verwijderen van een dunne betonnen ondervloer om vervolgens uw nieuwe vloer te kunnen leggen.

        Een betonvloer slopen

        Een betonvloer is dus anders dan een zandcementvloer. Het grootste verschil is dat een zandcementvloer als afwerkvloer dient en een betonvloer niet. Cement is wel één van de belangrijkste ingrediënten van beton. Beton bestaat daarnaast altijd nog uit andere materialen zoals grind, zand of steenslag. U begrijpt inmiddels wel dat het verwijderen van deze verschillende vloeren ook op een andere manier gaat. Een betonnen vloer is minimaal 8 centimeter dik terwijl een cementvloer soms enkel een dunne laag is die was afgewerkt met bijvoorbeeld tegels, laminaat of PVC. Een vloer van beton is erg sterk, maar tegelijkertijd niet echt flexibel. Veel betonnen vloeren scheuren door wisselende temperaturen en zijn daardoor niet meer hygiënisch voor in huis omdat vuil zich ophoopt tussen de kieren. Ook is beton gevoelig voor vlekken. Vooral in de keuken komen wij daarom vaak vieze betonvloeren tegen die vol met vetvlekken zitten. Dit zijn de redenen waarom mensen besluiten om de betonvloer te laten verwijderen.

        Kosten verwijderen zandcementvloer

        Wilt u weten wat de kosten zijn voor het verwijderen van een zandcementvloer, of andere harde vloer? Wanneer wij van u foto’s ontvangen per e-mail van de zandcementvloer die u wilt laten verwijderen en u vertelt ons daarnaast om hoeveel vierkante meter het gaat, dan kunnen wij een prijsindicatie geven voor het slopen van de vloer. Wij weten precies met welk gereedschap wij uw oude vloer het beste kunnen verwijderen om zo min mogelijk rommel en schade aan te richten aan de onderliggende lagen. Het netjes verwijderen van een zandcementvloer is een specialistische klus die u met een gerust hart kunt overlaten aan de professionals van de Sloopmeester.

        sloopwerk offerte aanvragen

        Slopen van oude vloeren door de Sloopmeester

        Naast het verwijderen van een zandcementvloer of dunne dekvloer, kunt u ons ook benaderen voor het verwijderen van de bovenliggende laag zoals tegels, laminaat, plavuizen of PVC. Ook wanneer u een oude betonvloer, een smeervloer of een specievloer wilt laten verwijderen, bent u bij de Sloopmeester aan het juiste adres. Vraag nu direct een offerte aan voor het slopen van uw oude vloer, zodat u spoedig verder kunt met het leggen van uw nieuwe vloer en de verbouwing kunt afronden. Heeft u vragen over het slopen van een zandcementvloer of een andere oude vloer? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, wij geven u ook graag advies op maat.

        De sloopmeester - logo








          oude vloer verwijderen | de sloopmeester.nl

          Zandcement dekvloer verwijderen

          Er zijn verschillende redenen te benoemen waarom het nodig is om een bestaande zandcement dekvloer te laten verwijderen. Een goede reden is bijvoorbeeld wanneer u vloerverwarming in het beton wilt laten leggen in plaats van deze in te frezen. Wilt u geld besparen en overweegt u daarom om het verwijderen van de bestaande zandcement dekvloer zelf te doen? Dan willen wij u deze beslissing toch afraden. Door het gebruik van de verkeerde gereedschappen en techniek kunt u namelijk de dragende vloer ook beschadigen waardoor u letterlijk verder van huis bent. Bovendien is het verwijderen van betonvloeren een behoorlijke zware klus die wij als professionals in een korte tijd netjes kunnen bewerkstelligen maar waar u zelf veel langer mee bezig bent. Tijd die u eigenlijk niet kan missen nu u uw woning niet kunt gebruiken.

          Het verwijderen van bestaande zandcement vloer

          Wanneer u kiest om de dekvloer te laten verwijderen door de Sloopmeester, dan weet u zeker dat wij deze klus netjes en zo snel mogelijk klaren. Voordat we starten met de dekvloer slopen willen we wel graag de bestaande vloer zien. Er zijn namelijk nogal veel dekvloeren die allemaal een verschillende samenstelling hebben en toch onder de noemer zandcement dekvloer vallen. Echter heeft bijna iedere vloer een andere slooptechniek nodig. Dit is afhankelijk van de hardheid, dikte en het materiaal waarvan de dekvloer gemaakt is. U kunt bijvoorbeeld een echte zandcement dekvloer hebben maar ook een specievloer, chape, stabilisé, afwerkvloer, ondervloer. betonvloer of smeervloer.

          sloopwerk offerte aanvragen

          Betonvloeren verwijderen of cement dekvloer laten slopen

          Voor een leek is het lastig om te bepalen wat voor een soort dekvloer er nu precies in huis ligt. De vloeren lijken qua uiterlijk namelijk allemaal heel erg op elkaar.

          Chape, stabilisé en beton bevatten bijvoorbeeld allemaal zand, cement en water. Alle drie de vloeren worden geplaatst voor het verharden van de ondergrond. Een betonvloer bevat naast de drie bovengenoemde toevoegingen ook grind, split of een ander ruw materiaal. Bij het maken van chape mengt men eerst het zand en de cement. Vervolgens wordt er enkel nog water toegevoegd. Stabilisé of ook wel gestabiliseerd zand genoemd, is een droger mengsel. Stabilisé wordt daarom eerder als vulmiddel gebruikt. U begrijpt dat de ene dekvloer harder, dikker en dus moeilijker te verwijderen is dan de ander.

          Inspectie voor het dekvloer verwijderen

          De specialist van de Sloopmeester inspecteert de foto’s die u van uw oude vloer naar ons verstuurd heeft per e-mail. Vervolgens stelt hij een offerte op. De prijs die op de offerte genoemd wordt is afhankelijk van de dikte van de te verwijderen dekvloer en de bereikbaarheid van de werkplek. Het verwijderen van een dekvloer in een badkamer is lastiger dan bijvoorbeeld een cementvloer in de woonkamer die aan de straat gelegen is. Natuurlijk is het ook mogelijk dat er nog een andere vloer over de dekvloer ligt die eerst verwijderd dient te worden. Denkt u bijvoorbeeld aan het verwijderen van plavuizen, laminaat of tegels. Als laatste wordt ook de prijs bepaald door het ijzer dat al dan niet in de te slopen dekvloer verwerkt zit. De kosten van een zandcement dekvloer verwijderen is dus afhankelijk van vele factoren die wij niet kunnen inschatten zonder dat u ons de foto’s mailt.

          sloopwerk offerte aanvragen

          Offerte kosten zandcement dekvloer verwijderen

          Wanneer u graag wilt weten wat de kosten zijn voor het laten verwijderen van een zandcement dekvloer, dan kunt u vrijblijvend contact opnemen met de Sloopmeester. Wij kunnen per e-mail of telefoon een prijsindicatie geven. Na het inspecteren van de door u toegestuurde foto’s vertellen wij u de precieze prijs, de duur van de werkzaamheden en wanneer wij kunnen starten met het slopen van de bestaande zandcement dekvloer. Wilt u niet alleen de dekvloer verwijderen maar ook de bovenliggende tegels of plavuizen? Ook dan bent u bij de Sloopmeester aan het juiste adres.

          Netjes en snel een zandcement dekvloer verwijderen

          Wij klaren de sloopklus netjes en snel zodat u spoedig verder kunt met het leggen van uw nieuwe vloer. Meestal is het leggen van de vloer de laatste klus die aangepakt wordt tijdens een verbouwing. Verbouwen is voor veel mensen een stressvolle gebeurtenis. U kunt zeer waarschijnlijk een x aantal dagen uw woning niet gebruiken. Wij begrijpen dat deze tijd zo kort mogelijk moet zijn en willen u daarom graag spoedig helpen.

          De sloopmeester - logo








            oude vloer verwijderen | de sloopmeester.nl

            Tegelvloer verwijderen

            U kunt om allerlei redenen uw vloertegels verwijderen. Misschien wilt u een ander soort voer zoals laminaat of PVC laten leggen, misschien wilt u een modernere tegel of plavuis terug plaatsen. Overweegt u om de oude tegelvloer te laten verwijderen? Dan is dat een goede oplossing. Het is namelijk geen makkelijk en zeker geen licht klusje om dit zelf te doen. Bovendien kunt u wanneer u dit niet door een professional laat doen, ook uw ondervloer beschadigen. Dit neemt uiteindelijk meer kosten met zich mee dan het uitbesteden van het slopen van tegels. Vraag vrijblijvend om hulp bij de Sloopmeester. Wij geven u graag een prijsindicatie wanneer u ons de oppervlakte doorgeeft van de te slopen vloer.

            Tegels verwijderen of plavuizen slopen

            Tegels en plavuizen worden in de volksmond vaak gescheiden van elkaar gehouden. Toch gaat het in beide gevallen om een keramisch product op basis van klei. Zowel plavuizen als tegels zijn bijvoorbeeld geglazuurd en ongeglazuurd verkrijgbaar. Meestal is enkel de uitstraling verschillend. De plavuizen hebben een wat rustieker uiterlijk. Toch zijn vandaag de dag ook prachtige imitaties te krijgen in de vorm van natuursteen onder andere. We kunnen wel stellen dat een tegelvloer met de tijd meegaat. We zien steeds meer mogelijkheden op dit gebied in kleuren, vormen en afmetingen. Een tegelvloer is niet geheel slijtvast ondanks het wel een hard product is. Ook een tegelvloer kan na jaren dus versleten zijn. Wilt u een oude tegelvloer laten verwijderen omdat deze uit de tijd is of gebroken of beschadigde tegels bevat? U kunt door de Sloopmeester de tegelvloer er uit laten slopen.

            Tegelvloer verwijderen uit woning? Wij doen graag eerst een foto inspectie

            Voordat wij starten met een tegelvloer verwijderen uit uw woning, ontvangen we graag een aantal foto’s van uw oude vloer, deze inspecteren wij zorgvuldig. Dit doen wij om achteraf niet voor verrassingen te komen staan. We willen u namelijk een vaste en goed geïndiceerde prijs bieden. Waarschijnlijk is ook de planning voor u van belang. Als wij langer bezig zijn met het tegels verwijderen dan vooraf gemeld, dan kan mogelijk uw bouwplanning in gedrang komen en dit willen we graag voorkomen. Na onze foto inspectie brengen wij een offerte uit en kunnen we u direct een tijdsplanning geven.

            sloopwerk offerte aanvragen

            Tegelvloer verwijderen kosten per m2

            De kosten voor het verwijderen van een tegelvloer per m2 is afhankelijk van de soort tegel en de grootte hiervan. Het verwijderen van grote dikke tegels van bijvoorbeeld 60 x 60 centimeter vragen om een andere werkwijze dan wanneer uw oude vloer bestaat uit mozaïektegeltjes van 1 x 1 cm. Bij het bepalen van de prijs nemen we ook de kwaliteit van de ondervloer mee en de ligging van de ruimte. U begrijpt dat we in een woonkamer gelegen aan de straatkant makkelijker het puin kunnen afvoeren dan wanneer we slopen op een badkamer op de eerste verdieping.

            Tegelvloer laten verwijderen door de specialist

            Het verwijderen van een tegelvloer lijkt in eerste instantie wel een klusje dat iedereen kan. Toch is het beter om hiervoor een specialist te vragen. De specialisten van de Sloopmeester weten namelijk precies wat ze doen. Ze zullen rekening houden met de ondervloer onder te tegels. U bent namelijk letterlijk verder van huis als deze ook beschadigd wordt terwijl u juist uw nieuwe vloer hierop had willen laten plaatsen. Bovendien is het slopen van tegels een zware klus, zeker wanneer ook al het puin afgevoerd dient te worden. Onze slopers verwijderen een tegelvloer netjes, snel en zonder andere schade aan te richten.

            Een oude tegelvloer verwijderen of een andere vloer slopen?

            Wilt u een andere oude vloer verwijderen? Ook dan kunt u bij de Sloopmeester terecht. Naast het verwijderen van tegels, slopen wij ook laminaatvloeren en plavuizen. Ook wanneer u besluit om bijvoorbeeld vloerverwarming te laten aanleggen onder uw nieuwe vloer, dan kunnen wij u helpen met het verwijderen van bijvoorbeeld de oude zandcement dekvloer. Belt u ons even op voor meer informatie, een indicatie voor de prijs of het maken van een planning? Uiteraard kunt u ook een e-mail sturen naar info@sloopmeester.nl.

            De sloopmeester - logo