Informatie ontvangen of vragen stellen

Wanneer u vragen heeft over het slopen van tegels, laminaat, plavuizen of het verwijderen van een zandcement dekvloer, dan kunt u onderstaand formulier invullen. Wij zullen ons best doen om binnen één werkdag te reageren met een antwoord op de gestelde vragen of door het verschaffen van de gevraagde informatie.

Telefonische bereikbaarheid
U kunt ook telefonisch vragen stellen, belt u dan alstublieft naar telefoonnummer 015 4444 015. Telefonisch zijn wij op werkdagen bereikbaar van 8:30 uur tot 17:00 uur. Op zaterdag van 11.00 uur tot 14:00 uur.

Offerte aanvragen
Ook voor het aanvragen van een offerte voor het slopen van een oude vloer kunt u het contactformulier gebruiken. Wij ontvangen daarbij graag enkele foto’s van de vloer die verwijderd moet worden en het aantal vierkante meters waarom het gaat.

Offerte bevestigen en afspraak maken voor het slopen van de vloer
Wanneer u akkoord wilt geven op een offerte die wij u hebben toegezonden, dan is het voor ons zeer prettig als u op de ontvangen e-mail reageert. Zo hebben we direct alle benodigde gegevens bij de hand en kunnen we de afspraak om de vloer te komen slopen spoedig inplannen. Geef in uw bevestigingse-mail gerust een voorkeursdatum aan wanneer het u het beste uitkomt dat we met onze werkzaamheden starten. Wij zullen indien mogelijk rekening houden met uw wens en daarbij direct aangeven hoeveel uur wij voor het slopen van de vloer nodig hebben.

Wij werken landelijk!

desloopmeester.nl is landelijk actief. Vanuit het centraal gelegen hoofdkantoor in Mijdrecht worden alle sloop activiteiten gecoördineerd.

Wij hebben teams klaar staan in verschillende grote steden in heel Nederland.

U kunt ons makkelijk en snel bereiken via het contact formulier of ons telefoonnummer: 015 4444 015. Wij staan klaar om uw oude vloer eruit te halen. Tot snel!

De sloopmeester - logo
    Bel ons: 015 4444 015

    Werkzaam in heel Nederland!

    BEREIKBAAR OP

    MA T/M VR - 08:30 - 17.00