oude vloer verwijderen | de sloopmeester.nl

U kunt om allerlei redenen uw vloertegels verwijderen. Misschien wilt u een ander soort voer zoals laminaat of PVC laten leggen, misschien wilt u een modernere tegel of plavuis terug plaatsen. Overweegt u om de oude tegelvloer te laten verwijderen? Dan is dat een goede oplossing. Het is namelijk geen makkelijk en zeker geen licht klusje om dit zelf te doen. Bovendien kunt u wanneer u dit niet door een professional laat doen, ook uw ondervloer beschadigen. Dit neemt uiteindelijk meer kosten met zich mee dan het uitbesteden van het slopen van tegels. Vraag vrijblijvend om hulp bij de Sloopmeester. Wij geven u graag een prijsindicatie wanneer u ons de oppervlakte doorgeeft van de te slopen vloer.

Tegels verwijderen of plavuizen slopen

Tegels en plavuizen worden in de volksmond vaak gescheiden van elkaar gehouden. Toch gaat het in beide gevallen om een keramisch product op basis van klei. Zowel plavuizen als tegels zijn bijvoorbeeld geglazuurd en ongeglazuurd verkrijgbaar. Meestal is enkel de uitstraling verschillend. De plavuizen hebben een wat rustieker uiterlijk. Toch zijn vandaag de dag ook prachtige imitaties te krijgen in de vorm van natuursteen onder andere. We kunnen wel stellen dat een tegelvloer met de tijd meegaat. We zien steeds meer mogelijkheden op dit gebied in kleuren, vormen en afmetingen. Een tegelvloer is niet geheel slijtvast ondanks het wel een hard product is. Ook een tegelvloer kan na jaren dus versleten zijn. Wilt u een oude tegelvloer laten verwijderen omdat deze uit de tijd is of gebroken of beschadigde tegels bevat? U kunt door de Sloopmeester de tegelvloer er uit laten slopen.

Tegelvloer verwijderen uit woning? Wij doen graag eerst een foto inspectie

Voordat wij starten met een tegelvloer verwijderen uit uw woning, ontvangen we graag een aantal foto’s van uw oude vloer, deze inspecteren wij zorgvuldig. Dit doen wij om achteraf niet voor verrassingen te komen staan. We willen u namelijk een vaste en goed geïndiceerde prijs bieden. Waarschijnlijk is ook de planning voor u van belang. Als wij langer bezig zijn met het tegels verwijderen dan vooraf gemeld, dan kan mogelijk uw bouwplanning in gedrang komen en dit willen we graag voorkomen. Na onze foto inspectie brengen wij een offerte uit en kunnen we u direct een tijdsplanning geven.

sloopwerk offerte aanvragen

Tegelvloer verwijderen kosten per m2

De kosten voor het verwijderen van een tegelvloer per m2 is afhankelijk van de soort tegel en de grootte hiervan. Het verwijderen van grote dikke tegels van bijvoorbeeld 60 x 60 centimeter vragen om een andere werkwijze dan wanneer uw oude vloer bestaat uit mozaïektegeltjes van 1 x 1 cm. Bij het bepalen van de prijs nemen we ook de kwaliteit van de ondervloer mee en de ligging van de ruimte. U begrijpt dat we in een woonkamer gelegen aan de straatkant makkelijker het puin kunnen afvoeren dan wanneer we slopen op een badkamer op de eerste verdieping.

Tegelvloer laten verwijderen door de specialist

Het verwijderen van een tegelvloer lijkt in eerste instantie wel een klusje dat iedereen kan. Toch is het beter om hiervoor een specialist te vragen. De specialisten van de Sloopmeester weten namelijk precies wat ze doen. Ze zullen rekening houden met de ondervloer onder te tegels. U bent namelijk letterlijk verder van huis als deze ook beschadigd wordt terwijl u juist uw nieuwe vloer hierop had willen laten plaatsen. Bovendien is het slopen van tegels een zware klus, zeker wanneer ook al het puin afgevoerd dient te worden. Onze slopers verwijderen een tegelvloer netjes, snel en zonder andere schade aan te richten.

Een oude tegelvloer verwijderen of een andere vloer slopen?

Wilt u een andere oude vloer verwijderen? Ook dan kunt u bij de Sloopmeester terecht. Naast het verwijderen van tegels, slopen wij ook laminaatvloeren en plavuizen. Ook wanneer u besluit om bijvoorbeeld vloerverwarming te laten aanleggen onder uw nieuwe vloer, dan kunnen wij u helpen met het verwijderen van bijvoorbeeld de oude zandcement dekvloer. Belt u ons even op voor meer informatie, een indicatie voor de prijs of het maken van een planning? Uiteraard kunt u ook een e-mail sturen naar info@sloopmeester.nl.

De sloopmeester - logo