tegels verwijderen

Wilt u oude tegels verwijderen van muur of vloer? Dan is daar enige voorzichtigheid bij nodig. Het kan namelijk zijn dat vlak onder de tegels bijvoorbeeld leidingen of stroomdraden liggen. Ook wilt u waarschijnlijk de ondervloer zo min mogelijk beschadigen omdat hier een nieuwe vloer op gelegd dient te worden. Laat daarom oude tegels verwijderen door de professionals van de Sloopmeester. Onze vakmensen weten wat ze doen en zullen de tegels van de muur of vloer verwijderen zonder onnodig veel troep en schade aan te richten zodat u spoedig kunt beginnen met het leggen van uw nieuwe vloer. We gebruiken voor het verwijderen van tegels namelijk speciaal ontwikkelde apparaten waarmee we snel, veilig en netjes kunnen werken.

Oude tegels verwijderen, zelf doen of laten doen door de Sloopmeester?

Het is dus niet aan te raden om oude tegels op vloer, muur of badkamer zelf te verwijderen. Naast het feit dat dit voorzichtig dient te gebeuren is het ook nog eens een zware klus wanneer u niet het juiste gereedschap heeft. Uiteraard begrijpen wij dat ook uw budget voor uw verbouwing een rol speelt bij het al dan niet uitbesteden van een klus. Wilt u weten wat de kosten zijn om oude tegels te laten verwijderen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

sloopwerk offerte aanvragen

Kosten oude tegels verwijderen

Wanneer u graag wilt weten wat het kost om door de Sloopmeester tegels te laten verwijderen van uw vloer, de keukenmuur of bijvoorbeeld de badkamer? Maak dan enkele foto’s van het tegeloppervlak en meet daarbij op om hoeveel vierkante meters het gaat. Stuur een e-mail naar info@desloopmeester.nl, voeg de foto’s toe en wij reageren spoedig op uw offerteaanvraag. In de meeste gevallen kunnen we aan de hand van u gegevens direct een goede prijsindicatie geven.

Wandtegels, badkamertegels of tegels van muur verwijderen

Vloertegels kunnen wij verwijderen met een speciale machine die over de oude tegels heen rijdt en ze zo verwijderd. U begrijpt dat dit bij het verwijderen van badkamertegels, wandtegels of tegels op een muur niet kan. Hiervoor gebruiken we een handmachine. Wij begrijpen heel goed dat u uw geld liever uitgeeft aan het opbouwen van uw woning dan aan sloopwerk. Toch zal het opbouwen minder geld en tijd kosten wanneer u het sloopwerk uitbesteed aan een professioneel bedrijf zoals de Sloopmeester. U hoeft niet lang te wachten op ons, we werken daarnaast zeer netjes en secuur waardoor er geen onnodige herstelwerkzaamheden en dus kosten bijkomen.

Gelijmde tegels verwijderen of tegels in cement verwijderen

sloopwerk offerte aanvragen

De manier waarop uw oude tegels gelegd zijn heeft grote invloed op de sloopwerkzaamheden. Soms zijn de tegels zo oud dat deze vrij eenvoudig los te maken zijn. Wanneer de tegelzetter wat beter werk geleverd heeft door de tegels te verlijmen of in het cement te leggen, dan is het uitbreken van tegels ook een stuk lastiger. Om gelijmde of in cement gestorte tegels te verwijderen is professioneel gereedschap nodig, schakel voor deze klus altijd een professioneel bedrijf in om achteraf geen onnodige braakschade te moeten herstellen. Het liefst wilt u de tegels natuurlijk verwijderen zonder breken, echter is dat enkel mogelijk wanneer de tegels geplaatst zijn tegen bijvoorbeeld een gipsplaat. Tegels die gezet zijn in cement of met lijm zijn geplaatst zijn onmogelijk te verwijderen zonder breken.

 

Tegels verwijderen zonder beschadiging

Vlak onder de badkamertegels liggen bijvoorbeeld de stroomleiding, de waterleiding en misschien wel een vloerverwarming. Ook achter de tegels op een keukenwand zit waarschijnlijk leidingwerk zoals waterleiding en wellicht gasleiding. Het onvoorzichtig losbreken van tegels kan dus een behoorlijke schade met zich meebrengen. Daarom is het goed om te weten waar deze leidingen zich bevinden op het moment dat de sloopwerkzaamheden starten. Misschien weet u niet precies waar de leidingen zich bevinden en kunt u dit ook niet meer achterhalen. Dan kunnen de vakmannen van de Sloopmeester zelf onderzoeken waar deze belangrijke leidingen zich bevinden voordat ze aan de slag gaan met het losbreken van tegels. U zit natuurlijk absoluut niet te wachten op een lekke waterleiding, een elektriciteitsstoring of een gaslek door een beschadigde gasleiding. Heeft u nog nooit eerder tegels verwijderd of twijfelt u waar de leidingen zich precies bevinden? Vraag dan de Sloopmeester om hulp, zo bent u absoluut verzekerd van net en veilig sloopwerk zonder grote en onnodige beschadigingen.

Andere vloeren dan tegels verwijderen?

Heeft u geen tegelvloer die u wilt verwijderen maar bijvoorbeeld een laminaatvloer, plavuizen of een zandcement dekvloer die gesloopt moet worden? Ook dan bent u bij de Sloopmeester aan het juiste adres.

De sloopmeester - logo