Sloopbedrijf de Sloopmeester is al vanaf 1996 actief in de sloopbranch. Wij hebben ons gespecialiseerd in het slopen van verschillende soorten vloeren. U kunt hierbij denken aan het slopen van tegelvloeren, plavuizen of laminaat maar ook aan het verwijderen van een zandcement dekvloer. Wij werken voor zowel particulieren als voor bedrijven door heel Nederland.

Het sloopteam van de Sloopmeester

Het sloopteam van de Sloopmeester bestaat uit een vast team van 10 slopers die al jarenlang met elkaar samen werken. Onze missie is weliswaar het slopen van vloeren, echter willen we daarbij laten zien dat slopen ook netjes en voorzichtig kan. Onze vakmannen houden dus rekening met eventueel onderliggende waterleidingen, gasleidingen of vloerverwarming. Ook proberen we indien gewenst de ondervloer zo veel mogelijk in tact te laten zodat u spoedig kunt starten met het leggen van uw nieuwe vloer.

Onze dienstverlening is netjes, voorzichtig en snel!

Hard werken gaat bij de Sloopmeester hand in hand met netheid en voorzichtigheid. Dit betekent dat we u ook spoedig kunnen helpen. Het plaatsen van een nieuwe vloer is in de meeste gevallen of een opzichzelfstaand project, of de laatste taak na een bouwproject. Zonder vloer wordt uw huishouden ontregelt. Het is niet mogelijk of het wordt ernstig bemoeilijkt om een gedeelte of soms zelf de hele woning te betreden. Daarom staan wij ervoor om deze periode zo kort mogelijk te houden. Wij begrijpen dat er enige haast geboden is bij het slopen van een oude vloer zodat er spoedig een nieuwe vloer geplaatst kan worden. Een goede planning en duidelijke afspraken zijn hierbij cruciaal.

Afspraak is afspraak, wij zorgen voor een haalbare planning

Wat wij met u afspreken komen we na! Een verbouwing of verhuizing is voor de meeste mensen een stressvolle gebeurtenis. Niet vreemd want de ruimte waar u normaal gesproken leeft, ontspant, eet of slaapt is nagenoeg onbruikbaar. De Sloopmeester begrijpt dat een gedegen planning het stresslevel doet verlagen. U weet waar u aan toe bent en kunt ook verder met het maken van afspraken voor het plaatsen van vloerverwarming of een nieuwe vloer. Wij begrijpen dat het belangrijk is dat de planning die wij u doorgeven precies behoren uit te voeren zodat uw bouwproject geen vertraging oploopt. Maakt u een afspraak bij de Sloopmeester voor het slopen van een vloer, dan kunt u van ons op aan!

 

Een offerte aanvragen voor het slopen van een vloer

De Sloopmeester bestaat uit een team gekwalificeerde en ervaren vakmannen. Onze medewerkers kenmerken zich door hun specialisme, ervaring en no-nonsense mentaliteit. We gebruiken gereedschap en materialen van de hoogste kwaliteit en nieuwste technologie om uw oude vloer vakkundig te verwijderen zonder daarbij onnodige schade aan te richten. We werken netjes en snel. Daarnaast zorgen wij voor een vlekkeloos proces zodat u met een gerust hart uw planning verder kunt opbouwen. Wanneer u een offerte aanvraagt bij de Sloopmeester, vragen wij u direct om daarbij aan te geven om hoeveel vierkante meter vloer het gaat en wat voor een vloer het is. Ook ontvangen we graag enkele foto’s van uw oude vloer zodat we een goede prijsindicatie kunnen geven van de werkzaamheden.

Het maken van een afspraak voor het verwijderen van een vloer

Wanneer u akkoord bent met een offerte van de Sloopmeester voor het verwijderen van uw oude vloer, laat u ons dit dan spoedig weten. Geef daarbij direct aan welke datum u wenst dat wij onze sloopwerkzaamheden starten. Wij zullen vervolgens spoedig reageren op uw aanvraag. In de meeste gevallen kunnen we de gewenste datum vastzetten. Wanneer u hiervan een bevestiging heeft ontvangen, kunt u ervan op aan dat we ook daadwerkelijk die dag starten en de vloer verwijderen in het aantal afgesproken uren.

Prijsindicatie oude vloer verwijderen

Bij de Sloopmeester hanteren wij een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding en deskundigheid. Hiermee onderscheiden wij ons al jaren in het slopen van vloeren. Wij begrijpen dat u uw geld liever uitgeeft aan het opbouwen van uw woning in plaats van het slopen van een oude vloer. Wilt u deze werkzaamheden zelf doen om geld te besparen? Vergelijkt u alstublieft eens onze prijs met de totale kosten die u kwijt bent om gereedschap en machines te huren, het afvoeren van de oude vloer te regelen en mankracht in te zetten. U zult gegarandeerd tot de conclusie komen dat u dergelijke zware werkzaamheden zoals het slopen van een vloer beter kunt laten uitvoeren door een gerenommeerd sloopbedrijf zoals de Sloopmeester.

De sloopmeester - logo